Първоначално публикувано от Connor
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ксенон на 166
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от КокиПървоначално публикувано от ConnorЕ да, ама не може без габарити да караш или на халогени, ако няма мъгла или дъжд. В Русе много са заядливи куките, за най-малката дреболия и те спират. Неможе ли просто да си сложа бели крушки на габаритите и халогените? Поне горе долу ще бие към цвета на ксенона... Моя е леко синкав де...Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Зимата минавах лесно тъй като най учтиво им обяснявах че колата е със сензор на фаровете и халогенните и когато влажността е по голяма се пускат сами халогенните и нищо не мога да направя, явно колата е преценила че видимостта е намалена. Въртат се сучат и какво да направат та ме пуснат, ама лятото е шитНо по принцип вечер винаги видимостта е намалена тъй че....
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от EMo0oхалогените , че трябва да се сваля бронятаAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0oПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от EMo0oхалогените , че трябва да се сваля бронята
е щом така са ти казали
пари зимат ли за това че свалят броята?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от EMo0oПървоначално публикувано от "търтей":7pqev26wПървоначално публикувано от EMo0oхалогените , че трябва да се сваля бронята
е щом така са ти казали
пари зимат ли за това че свалят броята?[/quote:7pqev26w]
20-30 лвAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейнда
30 лв явно никога не са излишни
е от мен да го знаеш
не се сваля бронятаAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
на мойта ги слага търтея, при -15 градуса на улицата, и както показва и ника му - фанал е цаката как да не сваля бронята
сигурно и крушките не е свалил ...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
търтей
искам да те питам и аз.. как мога да свала целия халоген но този от дясната страна (като я гледаш от пред). Зад него минават кякав въздуховод.. какъв е по-точно и лесно ли се откача? Гледах го рових немога да му хвана краяlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
Comment